Nyhetsbrev
NyhetsbrevNyhetsbrev #4
NyhetsbrevNyhetsbrev #3
NyhetsbrevNyhetsbrev #2
NyhetsbrevNyhetsbrev #1
Nyhetsbrev
Läs mer om revyn

Kickoff

Kickoff med Folktandvården

Ny organisation

Västra Götalandsregionen genomförde en omfattande omorganisation, där Primärvården och Folktandvården delades upp i två separata organisationer. För de 3 000 anställda innebar det en hel del förändringar, med nya rutiner, nya chefer och nytt huvudkontor.

"Vi är en organisation, vi är stora och vi är bra!"
Frisktanvården

Frisktandvård

Dessutom gick startskottet för nya Frisktandvården, där allmänheten kan abonnera på tandvård hos sin klinik genom en månatlig avgift. Man får lära sig hur man skall sköta sina tänder och sedan gå på regelbundna kontroller hos tandläkare och tandhygienist.

Kickoff med friskvården Kick-off Gunnar

Vårt uppdrag

Filmreportage Presentera den nya organisationen och de nya cheferna, lyfta fram Frisktandvården, beskriva tankarna och historien bakom konceptet och varför det är viktigt. Inramningen skulle vara informativ men festlig och underhållande.
Rap - sketcher Det blev en föreställning på drygt två timmar med filmreportage, sketcher och intervjuer där vi på ett trivsamt och roligt sätt presenterade varje ny chef både på scen och på film. Vi skojade friskt om tandvårdsfolket i allmänhet och vi hade musikaliska inslag med specialskriven musik och texter.

Röster efteråt...

Gunnar Eriksson, Tandvårdsdirektör "Vi har känt en enorm trygghet i att allt har varit självplanerat och vältajmat i olika inslag. Det blev otroligt bra! Fyndigt upplägg med en blandning av det seriösa, det personliga och roliga. Tiden gick snabbt för alla!"
Gunnar Eriksson, Tandvårdsdirektör

"Vilken show det blev! Det blev precis som vi ville ha det - annorlunda, nytt och proffsigt!

"Dom har lyckats fånga den känslan som vi har på Folktandvården" rolex replica sale

 
w3 - css