Nyhetsbrev
NyhetsbrevNyhetsbrev #4
NyhetsbrevNyhetsbrev #3
NyhetsbrevNyhetsbrev #2
NyhetsbrevNyhetsbrev #1
Nyhetsbrev
Läs mer om revyn

Filmproduktion

Filmproduktion

Funderat p?att producera en film?

Planerar du att ta fram en film
... som stöd för handledare?
... eller en introduktionsfilm för nyanställda?
... eller nåt kul att inleda en presentation med?
... eller filmade intervjuer och reportage till nästa seminarium?

I alla våra utbildningar producerar vi ett antal reportage som belyser viktiga frågor på företaget på ett instruktivt sätt och ofta med glimten i ögat. Vi har därför stor vana vid att sätta oss in i ett problem och belysa det p?ett intressant sätt i en film.

Reportage och intervjuer

Apoteket Apoteket ville ta fram fyra olika reportagefilmer som beskriver de fyra mindre kända verksamheterna inom apoteket - APL, Dosapotek, Kundcentrum och Distansapotek. Filmerna riktade sig till studenter på receptarielinjen.
Utbildningsvideo p?Sandvik Sandvik Materials Technology hade behov av att lyfta fram problemen kring bristande reststålshantering på företaget. Resultatet blev en 20 minuter lång utbildningsvideo riktad till samtlig personal inom företaget.
K G Hammar Västra Götalands regionen ville ha en intervju med K G Hammar inför ett seminarium med temat - Smart energi. Filmen blev 5 minuter lång.
Stefan och KurreSSABFilmproduktion
Handledarstöd
Miljöledningssystem

Handledarstöd

Ericsson, AstraZeneca och Apoteket hade behov av ett antal filmer som stöd för sina handledare. Filmer som på ett kul och intressant sätt belyste frågor som: De fyra systemvillkoren, Hur fungerar ett miljöledningssystem, Miljöbalken på ett lättsammare sätt, Läkemedel i naturen etc.
Utbildning i milj? border=

Utbildning på video

Vi har för ett flertal kunder såsom Apoteket, Ericsson, AstraZeneca, SSAB Tunnplåt, Mölnlycke Health Care, Sandvik, LKAB m.fl. tagit fram olika videoutbildningar i milj?och energi. Längden har varierat från 30 - 60 minuter.

Utbildning i energi
Videoutbildning på engelska

Videoutbildning på engelska

För Mölnlycke Health Care tog vi fram en video på engelska. Videon var 30 minuter lång och behandlade de generella miljöproblemen globalt och i samhället samt de miljöproblem som var speciella för företagets tillverkning.

Vi filmade deras verksamhet på fabriken i Belgien och skapade ett intressant och omväxlande reportage som blev efterfrågat inom koncernen.
Videoutbildning
"Videon har blivit mycket väl mottagen på våra olika fabriker i världen. Dessutom har vi på begäran från Mexico fått översätta den till spanska för deras personal"
Lena Hagman, International Quality
Manager Mölnlycke Health Care
Videoutbildningar Beställ information om våra videoutbildningar!
 
rolex replica uk | hublot replica sale | cartier replica uk
w3 - css