Nyhetsbrev
NyhetsbrevNyhetsbrev #4
NyhetsbrevNyhetsbrev #3
NyhetsbrevNyhetsbrev #2
NyhetsbrevNyhetsbrev #1
Nyhetsbrev
Läs mer om revyn

Andra budskap

AstraZeneca Bulk Production

Företaget samlade hela sin personal på 600 personer under ett par timmar för att göra en uppföljning mot sina mål från föregående år och diskutera de förändringar som företaget stod inför.

Budskapet skulle framföras p?ett tydligt och omväxlande sätt så att varje anställd skulle känna sig berörd och förstå varför den egna insatsen är så viktig för helheten.

Entertrainer agerade dessutom moderator och blandade chefernas anföranden med sketcher, filmer och diskussioner. Föreställningen avslutades med en paneldebatt och frågor från personalen.

Röster efteråt...

"Entertrainer lärde sig snabbt den verksamhet vi har och kunde omsätta den i praktik inför den här presentationen. De är lätta att samarbeta med och lyhörda för kundens önskemål men samtidigt ej rädda för att säga till om man är ute på fel spår.
  Upplägget blev något helt annat än de vanliga OH-presentationerna, som så många i vårt företag är vana vid. Vi är därför mycket nöjda med resultatet och personalens feedback efter föreställningen var också mycket positiv"

Peter Alvarsson, Chef AstraZeneca Bulk Production
Samla personalen
AstraZeneca Bulk Production

Se ett inslag från föreställningen

Avesta Jernverk

Avesta Jernverk
Föreställningen
Samla personalen

Avesta Jernverk har ca 1 000 medarbetare, tillverkar rostfritt specialstål och ingår i finska Outokumpu-koncernen. Man har som vision att vara den obestridde ledaren inom rostfritt.

Men precis som de flesta stålverk i världen idag står man inför sina största utmaningar någonsin.

Man spelar på en spelplan som ständigt förändras, råvarupriserna stiger, nya regelverk växer fram, nya konkurrenter dyker upp, framförallt den stora draken - Kina.

Föreställningen syftade till att lyfta personalens medvetenhet i de här frågorna. Man ville p?ett engagerande sätt spetsa organisationen och undanröja hotet av att man inte i alla led inom företaget inser utmaningarna och tar dom p?allvar.

Peka på vikten av att ha en helhetssyn, bli effektivare och sänka kostnaderna bland annat genom att göra "Rätt från början".

1000 medarbetare utbildades under 4 dagar.

Utvärdering
83% av de som svarade tyckte att utbildningen var mycket bra.
97,6% av dem som svarade tyckte efteråt att dom hade en chans till framgång.

Röster efteråt...

"Entertrainer har lyckats fånga stämningarna och det vi ville förmedla på ett fantastiskt bra sätt. Det sitter klockrent, det här blev mycket bättre än vad jag nånsin hade drömt om"
Ulf Öhnfeldt, VD
hublot replica sale
fake tag heuer
cartier replica uk
 
w3 - css